További híreink

 • Közélet
 • Sport
Megkezdődtek a Superwoman
Fontos döntések a rendkívüli ülésen

  Rendkívüli ülést tartott városunk képviselő-testülete csütörtökön a reggeli órákban. A hat előterjesztés között több pályázat is szerepelt. A legfontosabb, és egyben a legtöbb vitát is kiváltó előterjesztés egy 370 millió Ft-os pótmunka megrendelése volt a sportcsarnok és az uszoda építését illetően.

  Erzsébet-tábor négy turnusban

   Korábbi években a Balatonon, idén már az iskolákban is lehetőség nyílt Erzsébet-táborok szervezésére. A csurgói iskolák négy turnusban fogadhattak napközis gyerekeket a pályázaton nyert anyagi lehetőségnek köszönhetően. Így közel száz általános iskolás gyermek vehetett részt a tábor programjaiban, mely a kézműves foglalkozásoktól, a kiránduláson át a strandolásig, sok izgalmas eseményt tartogatott a vakációzó diákok számára.

   Életutak – felhívás az idősekhez
   Vezetőváltás a Városgazdálkodási Kft-nél

    Vezetőváltásra került sor a közelmúltban a Városgazdálkodási Kf-nél. Az előző ügyvezető helyére – egyelőre megbízással - 2016. július 1-jétől Káplár István került. Az új ügyvezető legfőbb célkitűzése a kft. stabilitásának biztosítása. Tervei között új technológiák bevezetése, külső piacok megszerzése szerepel. De mindenekelőtt a legfontosabb továbbra is a minőségi munkavégzés.

    Hat előterjesztés a rendkívüli ülésen

     Rendkívüli ülést tartott városunk képviselő-testülete kedden a kora délutáni órákban. Összesen hat előterjesztést tárgyaltak meg. Köztük a Rákóczi utcai járdafelújításról, valamint a „Helyi foglalkoztatási együttműködésekről”-ről szóló pályázat beadását. Ezen kívül költségvetést módosítottak a képviselők, illetve likviditási okból megemelték a Városgazdálkodási Kft. folyószámlahitel keretösszegét.

     Hírek a közelmúltból

     Hír archívum