190 adománycsomag kiosztását kezdte meg a Csurgói Napsugár Egyesület

Összesen 190 adománycsomag kiosztását kezdte meg a Csurgói Napsugár Egyesület. A rászorulók tartós élelmiszerekhez juthatnak hozzá, 3500 Ft értékben. Mindez helyi vállalkozók a lakosság adományából valósulhatott meg. Vassné Huszics Bernadett, az egyesület elnöke elmondta, ezen kívül mintegy 30-40 csomag került még kiosztásra Csurgón más szervezetek által. Türelmet kért, mivel nem kis munkát jelent az adományok célba juttatása.

190 adománycsomag kiosztását kezdte meg a Csurgói Napsugár Egyesület

Április 25-én jelent meg a város honlapján Füstös János polgármester felhívása, melyben adománygyűjtésre kéri a csurgóiakat. Vállalkozókat, magánembereket egyaránt. Természetesen mindenkit a saját erejéhez mérten. Azoknak a rászorulóknak szólt ez a segítségnyújtás, akik a járvány miatt nehéz helyzetbe kerültek, például a munkahelyük elvesztése miatt. Mindennek a lebonyolítására, koordinálására a Napsugár Szociális Egyesület vállalkozott.

 

A felhívás hatására jött is segítség, szépen gyűlt a pénz. Vassné Huszics Bernadett alpolgármster, az egyesület elnöke kihangsúlyozta, a segítségnyújtó program folyamatos, így továbbra is várják a rászorulók jelentkezését, vagy a környezetük jelzését.