28 év után adták ki a újra a Kovács Andor könyvét

Az október 23-ai városi ünnepség részeként egy könyvbemutatóra is sor került. A Csurgói Baksay Sándor Alapítvány jóvoltából látott 28 év után újra napvilágot Kovács Andor „Forradalom Somogyban” című könyve. Szászfalvi László országgyűlési képviselő beszédében elsősorban a szerzőt méltatta és emelte ki emberi nagyságát. A közösségi ház kupolatermében megtartott eseményen a bemutatót megelőzően dr. Molnár István öregdiák, az ’56-os csurgói események átélőjeként osztotta meg gondolatait a résztvevőkkel.

28 év után adták ki a újra a Kovács Andor könyvét

Megalapítása óta kereken a huszadik könyvet adta ki a Csurgói Baksay Sándor Alapítvány. Az utolsóra az október 23-ai városi ünnepségen került sor a közösségi ház kupolatermében. Az esemény először dr. Molnár István öregdiák osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel, aki az 1956-os csurgói események idején az akkoriban már államosított Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban végezte középiskolai tanulmányait.

A Baksay Alapítvány legújabb kiadványát, Kovács Andor „Forradalom Somogyban” című könyvét Szászfalvi László mutatta be, aki elsősorban a szerzőt méltatta. Térségünk országgyűlési képviselője befejezésként Kovács Andor józan gondolkodását emelte ki, amely sokszor párosult vidámsággal és amely példaértékű lehet mindenki számára.