40 éves a Mesevár Óvoda

Fennállásának 40. évfordulóját ünnepelte a Mesevár Óvoda. A jubileumi rendezvényen elsőként az intézmény vezetője köszöntötte a megjelent óvodapedagógusokat és szülőket. A gyermekek kedves műsorral készültek az eseményre. A nagycsoportosok egérkéknek öltözve adtak elő egy zenés jelenetet, a kis- és középső csoportosok pedig pünkösdöltek.

40 éves a Mesevár Óvoda

A 2019-es év valóban különleges Csurgó életében, hiszen 1000 esztendős évfordulója mellett mások is jubilálnak idén. Ilyen például a Mesevár Óvoda is, amely éppen 40 évvel ezelőtt tárta ki a kapuit a kisgyermekek előtt. Ebből az alkalomból szervezett ünnepséget május 31-én, pénteken délelőtt az intézmény, ahol a megjelent egykori és mostani óvó néniket, szülőket és természetesen mindenekelőtt, a gyermekeket köszöntötte Németh Lászlóné tagóvoda-vezető, röviden felidézve a múltat.

 

Ezt követően az óvodában is sokszor hangsúlyozott követendő tulajdonságról, az önzetlenségről szólt a nagycsoportosok zenés műsora. A kis- és középső csoportosok pünkösdi játékot mutattak be. A délelőtt tovább folytatódott különböző programokkal, melyen a gyermekek és szüleik egyaránt jól érezték magukat.