A ballagókat ünnepelték az Eötvös Általános Iskolában

Múlt héten, szombaton elballagtak az Eötvös József Általános Iskola végzősei is. A két osztály meghitt műsorral mondott köszönetet az eltöltött évekért, amelyek alatt komoly tudást szereztek tanáraiktól. Az intézmény nevében Pammerné Kósz Tünde igazgató helyettes osztotta meg gondolatait, útjára engedve a nyolcadikosokat.

A ballagókat ünnepelték az Eötvös Általános Iskolában

Az Eötvös József Általános Iskola nyolcadikosai, a másik általános iskola végzőseihez hasonlóan, szintén június 15-én, szombaton délelőtt köszöntek el tanulmányaik eddigi helyszínétől. Az ünnepség elején, a hagyományoknak megfelelően, az iskola zászlajának az átadására került sor, majd a két végzős osztály műsora következett. Ünnepi gondolatokat ezúttal az iskola igazgató helyettese, Pammerné Kósz Tünde mondott.

 

A búcsúzók a beszédet követően vehették át jól megérdemelt jutalmaikat. Az Eötvös-díjat, vagyis a legnagyobb elismerést ebben a tanévben ketten érdemelték ki, melyet ezúttal is Neményiné Füstös Szilviától kaptak meg. Az ünnepség zárásaként pedig a virágok átadása következett, majd pedig elkészültek a családi fotók is, amelyek majd sok-sok év múlva remélhetőleg visszaidézik majd a ballagóknak azt a fontos állomást, amely az általános iskolás időszak végét jelentette számukra.