A fejlesztéseket nem tudta megállítani a vírus

Csurgó életében minden esztendőben fontos szerepet játszanak a fejlesztések. Nagyobbak és kisebbek egyaránt. A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet ellenére több is megvalósult 2020-ban. Évértékelésében természetesen ezekre is kitért Füstös János polgármester. Azt is elmondta, 2021 végén akár befejeződhet a szálloda és élményfürdő építése, amely mellett számos kisebb, infrastrukturális fejlesztés szerepel az idei tervben.

A fejlesztéseket nem tudta megállítani a vírus

Füstös János polgármester évértékeléseinek egyik hangsúlyos részét képezik a fejlesztések. Nem volt ez másként most sem, amikor a 2020-as esztendőre tekintett vissza. A koronavírus okozta rendkívüli helyzet ellenére jó párat meg kellett valósítani, be kellett fejezni az ezekre elnyert pályázatokban vállaltaknak megfelelően.


Az elmúlt évek során folyamatosan valósultak meg a nagyobb beruházások. A múlt esztendőben azonban megállt a szálloda és élményfürdő építése anyagi forrás hiányában. Novemberben azonban ez az akadály elhárult, így 2021-ben minden adott a nagy projekt befejezésének a lehetősége. Emellett számos kisebb fejlesztési elképzelések vannak tervben. Elsősorban a város infrastruktúrájához köthetőek.