A Napsugár Szociális Intézmény a közösségi házban farsangolt

Farsangi ünnepséget tartott a Napsugár Szociális Intézmény a közösségi házzal közösen szervezve. A csurgói tánccsoport bemutatóját követve tapsolhattak a résztvevők az intézmény lakóinak és dolgozóinak a produkcióján, akik cowboyoknak öltöztek be. A közösségi ház melletti területen elégetésre került a kiszebáb is, egybekötve egy táncházzal.

A Napsugár Szociális Intézmény a közösségi házban farsangolt

Farsangi mulatságot szervezett a közösségi ház is, mégpedig a Napsugár Szociális Intézménnyel közösen. A február 9-én, pénteken délután megtartott rendezvényen elsőként egy csurgói tánccsoport, a San Dance Stúdió lépett fel. Ezt követően jött a várva várt produkció, az intézmény lakóinak és dolgozóinak a vidám táncos műsora. S hogy milyen jelmezbe is öltözzenek be és szerepeljenek, sosem könnyű feladat kitalálni.

 

Természetesen itt nem ért véget a délután. Mindenki a közösségi ház mellé ment ki, ahol a farsangi mulatságok részeként megszokott kiszebáb égetés következett. Ezzel párhuzamosan Füstös Gábor, az Overtones Alapfokú Művészeti Iskola csurgói csoportjának a vezetője tartott táncházat.

 

A szabadtéri programot követően a rendezvény a közösségi ház nagytermében folytatódott tovább, ahol egy rövid koncert várta zárásként a résztvevőket.