A táplálkozási problémákról szólt az előadás

Dr. Pálus Attila egyetemet végzett, praktizáló orvosként ismerkedett meg a természetes gyógymódokkal. A hozzáfordulók állapotát többféle, így például energetikai, manuálterápiás kezelésekkel, műszeres diagnosztikai vizsgálatokkal képes javítani. A csontkovács lassan kettő éve végzi városunkban tevékenységét. Legutóbb egy előadást is tartott a táplálkozási problémákról, valamint egy olyan táplálék kiegészítőről, amely rendkívül jó hatással van a sejtek anyagcseréjére, ezzel pedig gyakorlatilag a keringési zavarokat folyásolja be pozitívan.

A táplálkozási problémákról szólt az előadás

A természetgyógyászat az ember természetes öngyógyító képességének megsegítésével és a természetben megtalálható anyagok gyógyító hatásaival, alkalmazásával foglalkozó irányzatok összefoglaló neve. Legfontosabb jellemzői közé tartoznak a természet közeli terápiás eszközök, szelídebb hatású módszerek alkalmazása, az aktív, tudatos egészséges életre nevelés, a lelki és környezeti tényezők testi problémákkal való együttes kezelése. Dr. Pálus Attila régóta dolgozik csontkovácsként. Csurgón 2016 szeptemberétől végzi tevékenységét. Alapos meggyőződése volt, hogy annak idején az alternatív gyógyítás felé fordult.


Nem csak kezelésre várja az érdeklődőket, hanem nem régiben előadást is tartott a közösségi ház kupolatermében, ahol elsősorban a táplálkozási problémákról beszélt az érdeklődőnek. A rendezvényen szó volt egy táplálék kiegészítőről is, amely fontos hatással lehet a szervezetre.


A táplálkozási problémákról szóló előadás mintegy kettő órán át tartott. Az érdeklődők ez alatt nagyon pontos ismereteket kaphattak a szervezetben végbemenő károsító folyamatokról, illetve azok gyógyítási lehetőségeiről.