Az egészségről, mint életcélról volt szó az előadáson

„Egészség, mint életcél.” Ez volt annak az előadásnak a címe, melyet a Csurgói Szív Egyesület szervezett meg az Egészségügyi Centrumban. Az érdeklődőknek Gulyás Ágnes asztrológus beszélt többek között arról, mit tehetünk az egészségünkért, hogyan lesz felelősségteljes az életünk, illetve miben segíthet a betegség. A szakember szerint a legfontosabb, hogy egészségünk nem a gyógyszereken múlik, hanem azon, saját magam mit, illetve mennyit teszek meg érte.

Az egészségről, mint életcélról volt szó az előadáson

Újabb előadást szervezett a Csurgói Szív Egyesület. A helyszíne ezúttal a Csurgó Kistérségi Járóbeteg Szakellátó központ volt. Ezúttal Gulyás Ágnes asztrológus került meghívásra, aki az egészségről, mint életcélról beszélt.

Az asztrológia vagy csillagjóslás az úgynevezett ezoterikus tanok egyike. Feladata, a bolygók állásából egy adott időpontban bekövetkezett esemény sorsának minél pontosabb meghatározása. A szakember elmondása szerint, sokat tudnak segíteni egy ember egészségének a tudatos megőrzése, a megfelelő életmódjának a felismerése érdekében. Kihangsúlyozta azonban, hogy mindezért nem kell feltétlenül asztrológushoz fordulni.

Az előadás főbb témája volt például, hogy mit teszünk, és mit tehetünk az egészségünkért, vagy éppen miben segíthetnek a betegségek. A szakember felhívta azonban a figyelmet a megfelelő felelősségtudat kialakítására is, amelynek az egyik legfontosabb életcélja az egészség.