Ballagás a II. Rákóczi Általános Iskolában

Június 16-án szombaton a korra reggeli órákban rendezték meg a ballagási ünnepséget a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában. A végzősök az osztályfőnök vezetésével még utoljára végigjárták az intézményi folyosóit. A szeszélyes időjárás idén sem fogadta kegyeibe az eseményt, emiatt az iskola tornatermében búcsúztak a végzős tanulók.

Ballagás a II. Rákóczi Általános Iskolában

A végzősök az osztályuk előtt várakoztak, majd a csengőszó jelezte, hogy itt az idő, indulni kell. A búcsúzó diákok még utoljára végigsétáltak az emlékeket őrző folyosókon. A kiszámíthatatlan időjárás miatt az iskola tornatermében kezdődött a végső búcsúzás a tanároktól, osztálytársaktól és az általános iskolától. A ballagók kulturális műsor keretében mondtak köszönetet tanáraiknak, nevelőiknek és szüleiknek. Simon Mihály igazgató ünnepi beszédében felelevenítette az iskolai élményeket, majd hasznos útravalóval bocsájtotta útjukra a végzősöket.
Az ünnepség zárásaként a szülői munkaközösség jutalomban részesítette Szalai Cintiát, kitűnő közösségi munkájáért és a tanulmányi versenyeken elért eredményeiért.