Bokrétaavatás a csurgói sportkomplexumnál

Újabb mérföldkőhöz ért a város egyik legnagyobb beruházása. Az új uszoda épülete a legmagasabb szerkezetkész állapotba került. A szokásokhoz híven bokrétaavatással ünnepelték ezt az eseményt. Emellett a kézilabdások már birtokba vehették a Sótonyi László Sportcsarnokot.

Bokrétaavatás a csurgói sportkomplexumnál

Csurgón újabb mérföldkőhöz ért a város egyik legnagyobb beruházása. Az új uszoda épülete 16 méteres lett, ezzel a legmagasabb szerkezetkész állapotba került. A szokásokhoz híven bokrétaavatással ünnepelték az eseményt, amelyen elsőként Schmidt József építésvezető ismertette az esemény történeti hátterét.

 

Szászfalvi László parlamenti képviselő köszöntőjében kiemelte: „A legelső és legfontosabb, hogy a fiatalokat itt tartsuk a városban.”
Továbbá kihangsúlyozta a sportkomplexum jelentőségét, amely a város egészséges testi és szellemi fejlődésének létfontosságú részévé válhat.


„Nekem is nagy élmény volt, hogy először részt vehettem ilyen eseményen” mondta Füstös János polgármester, aki továbbra is bízik abban, hogy az új uszoda az előzetes terveknek megfelelően jövő év februárjában átadásra kerül.


A komplexum első részében, a Sótonyi László Sportcsarnokban láthatóan még sok finomítás vár az építőkre és az üzemeltetőkre. A kézilabdások azonban már beköltözhettek, hogy újra a „csurgói katlanban” készüljenek a nemzetközi és a bajnoki szezonra.