Csurgói múltat idéz a fotókiállítás

Csurgó múltja szempontjából különösen érdekes és értékes fotókból nyílt kiállítás a közösségi ház kupolatermében. Juhos Nándor fotóművész képei mintegy 50 évre nyúlnak vissza, felelevenítve az akkori csurgói életet, rendkívül hatásosan megörökítve azt az utókornak. A június 31-ig megtekinthető tárlatot, Szabó Sándor alpolgármester köszöntőjét követően, dr. Knézy Judit néprajzkutató ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.

Csurgói múltat idéz a fotókiállítás

Zongorán kísért fuvolajátékkal kezdődött annak a fotókiállításnak a megnyitója a közösségi ház kupolatermében, amelyik Csurgó múltját mutatja be a XX. század második feléből. A megnyitó beszédet megelőzően Szabó Sándor alpolgármester köszöntötte az érdeklődőket.

 

A Juhos Nándor munkáját bemutató kiállításon dr. Knézy Judit néprajzkutató nem csak a fotókat, hanem a fotóművészt is dicsérte és méltatta, hiszen művészien elkapott pillanatai egy történelmi időszaknak a tanúi. Ráadásul fotósként többször járt már Csurgón és környékén.

 

Juhos Nándor a szocialista éra csurgói életét bemutató fotói június 31-ig tekinthetők meg a közösségi ház kupolatermében.