Csurgói szervezetekkel találkozott a polgármester

Csurgói szervezeteket, köztük az egyházak képviselőit, vállalkozókat, intézményvezetőket hívott egy év végi megbeszélésre Füstös János. Ezeken a találkozókon városunk polgármestere beszámol az elmúlt év eredményeiről, kudarcairól. Ezen kívül ő is várja a tanácsokat, javaslatokat a következő időszak tervezéséhez. Nagyon fontosnak tartja ezeket a megbeszéléseket, hiszen többféle szempontból fogalmazódnak meg a vélemények, illetve sok jó ötlet elhangzik, amelynek a figyelembevétele, megvalósítása az itt élőket szolgálja.

Csurgói szervezetekkel találkozott a polgármester

Év végén szinte mindenki a karácsonyra készülődik. Emellett azonban sokan az évet is zárják tevékenységüket illetően. Értékeléssel, elemzéssel, melynek tükrében meg lehet fogalmazni a jövő esztendőt érintő terveket. Így tesz Füstös János polgármester is, aki több napon keresztül tart megbeszéléseket a csurgói társadalmi élet különböző szereplőivel. Így volt ez 2016 karácsonyának a hetében is.


„Hagyomány, hogy év végén meghívom a nyugdíjas köztisztviselőket, az intézményvezetőket, a civilszervezeteket, a térség vállalkozóit, valamint a három egyházi felekezet képviselőit. A megbeszélések elején beszámolok az elmúlt év eredményeiről és kudarcairól egyaránt” – összegzett Füstös János polgármester.


Füstös János nagyon fontosnak tartja ezeken a megbeszéléseken a meghívottak véleményeit, javaslatait, hiszen sok olyan dolog előtérbe kerülhet, amely nagyban szolgálhatja az itt élőket, lakhatóbbá, „komfortosabbá” téve ezáltal Csurgót.