Egyre többen élnek a pályázati lehetőségekkel választókerületünkben

A pályázatokról szóló információs napon térségünk országgyűlési képviselője köszöntőjében kihangsúlyozta: egyre többen élnek az uniós források adta lehetőségekkel választókerületünkben. Azt is kiemelte továbbá, hogy Somogyban a gazdaságfejlesztésre beadott nyertes pályázók egyharmada kerül ki ebből a térségből. Elmondása szerint három évvel ezelőtt nem véletlenül állítottak össze egy öt pontból álló gazdasági programot.

Egyre többen élnek a pályázati lehetőségekkel választókerületünkben

A Széchenyi Programiroda által szervezett információs napon Füstös János polgármester megnyitóját követően Szászfalvi László vázolta fel választókerületünk eredményeit a pályázatok adta lehetőségek tükrében. Országgyűlési képviselőnk örömét fejezte ki, hogy a tapasztalatai alapján beindult egy olyan folyamat, amely mindenképpen a térség fejlődését szolgálja.

Választókerületünk pályázati adatai rendkívül kedvező képet mutatnak, ugyanis a megyében a gazdaságélénkítésre, illetve fejlesztésre elnyert támogatások több mint harminc százaléka ide került. Köszönhetően a három évvel ezelőtt összeállított térségi programnak is, melyben öt szakmai terület került megfogalmazásra.

Érdemes figyelni a honlapokat és a különböző médiumok híreit, hiszen várhatóan minden pályázati forrást megnyitásra kerül ebben az évben.