Elballagtak a II. Rákóczi Általános Iskola végzősei

Elballagtak a II. Rákóczi Általános Iskola végzősei. A szokásoknak megfelelően utoljára még végigjárták a jól ismert folyosókat, majd az iskola sportpályáján került sor az ünnepségre. A nyolcadikosok elbúcsúztak tanáraiktól, diáktársaiktól, megköszönve az itt kapott tudást, segítséget. Az iskola nevében pedig a tagintézmény vezetője engedte a felnőtt világba vezető út következő szakaszára az ünnepelteket.

Elballagtak a II. Rákóczi Általános Iskola végzősei

Versek, búcsúbeszédek hangzottak el június 14-én, szombaton a reggel a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola ballagási ünnepségén. Előtte azonban természetesen a nyolcadikosok az utolsó csengőszó elhangzását követően, még egyszer utoljára körbejárták a jól ismert folyosókat, helyiségeket, melyek hosszú ideig jelentették számukra a második otthont.

 

Az ünnepség helyszínén először versekkel készültek a diáktársak. A nyolcadikosok is készültek műsorral, melyben elsőként egy vers szerepelt. A ballagók köszönetét Balogh Dóra tolmácsolta társai nevében.

 

A folytatásban átadások következtek. Elsőként a nyolcadikosok köszönték meg egy-egy szál virággal szüleik szeretetét, támogatását, segítségét az eltelt időszak tekintetében. Ezt követően az iskola zászlaja került átadásra, hogy a hetedikesek is becsülettel őrizzék a következő tanévben. Végezetül pedig az iskola vezetője köszönt el.