Fábiánné Légrádi Márta kiállítása látható májusban a Történelmi Parkban

Májusban Fábiánné Légrádi Márta kiállítását láthatják az érdeklődők a Történelmi Parkban a „12 hónap, 12 alkotó” elnevezésű éves rendezvénysorozat keretén belül. A viaszfestéssel készült alkotásokból álló tárlat megnyitó ünnepségén, a művészt és munkásságát Horváthné Csapucha Klára vizuális szakoktató és fejlesztő tanár méltatta.

Fábiánné Légrádi Márta kiállítása látható májusban a Történelmi Parkban

A református iskola ötödik osztályos tanulójának, Varga Tamásnak a zongorajátékával kezdődött a „12 hónap 12 alkotó” elnevezésű rendezvénysorozat májusi kiállításának a megnyitója a Történelmi Parkban. Ebben a hónapban Fábiánné Légrádi Mártának az alkotásai tekinthetők meg. A Mesevár Óvoda óvónője különleges technikával, viaszfestéssel készíti képeit.

 

A tárlatot Horváthné Csapucha Klára vizuális szakoktató és fejlesztő tanár nyitotta meg, aki személyes élményein keresztül mutatta be Légrádi Márta nagyszerű alkotótevékenységét. A szakember természetesen azt is megosztotta az érdeklődőkkel, valójában mit is takar a viaszfestés technikája.

 

A csurgói alkotónak mintegy harminc képét hozta el, de természetesen jóval többet készített, mint amennyi a kiállításon látható. Fábiánné Légrádi Márta kiállítását május hónapban lehet megtekinteni a Történelmi Parkban a hét minden napján.