Farsangoltak az Eötvös Általános Iskola diákjai

Megtartotta farsangi rendezvényét az Eötvös József Általános Iskola. Ahogy a hosszú évek alatt, most is rendkívül ötletes jelmezeket találtak ki a gyerekek, illetve az osztályok. Bemutatkoztak többek között a pattogatott kukoricák, az egyiptomiak, a bajor táncosok, illetve Popey és a tengerészek. Most is nagy sikert arattak a tanárok, akik ezúttal a zenei stílusok közti csatát mutatták be.

Farsangoltak az Eötvös Általános Iskola diákjai

A szokásoknak megfelelően, a nyitótáncot követően, először az alsótagozatosok mutatták be egyéni jelmezeiket az Eötvös József Általános Iskola farsangi rendezvényén, amely február 14-én, szombaton került megtartásra. Nagyon sokféle érdekes, színvonalas maskarákat készítettek a gyermekek a szüleik segítségével, így méltán csattant fel a taps több esetben is. Az egyik osztály rendkívül ötletesen mutatta be, minek is öltöztek, hiszen Kinder tojásként léptek ki közösen a zsűri elé.

Az egyéni jelmezesek bemutatását a közös felvonulás zárta, ahol az alsósok még egyszer megmutatták jelmezeiket a zsűrinek. Ezt követően jöttek a felsősök, akik hagyományosan osztályszinten öltöztek be és találtak ki egy-egy produkciót.

Zárásként ismét csak a tanárok meglepetés produkciója aratott nagy sikert. Ezúttal a stílusok háborúját mutatták be, ahol a különböző zenei irányzatok csaptak össze.

A díjátadás a végén kicsit hosszúra sikerült, hiszen a zsűri igyekezett mindenkit megjutalmazni, aki beöltözött, illetve valamilyen produkcióval készült, emelve az idei Eötvös- farsang színvonalát, és nem utolsósorban a hangulatát.