Hadik Magda szobrai tekinthetők meg a Történelmi Parkban

Hadik Magda szobrászművész gyűjteményes kiállítása nyílt meg március 9-én, pénteken a Történelmi Parkban. Mindez egy összefogásnak az eredményeként, hiszen Csurgó Város Helytörténeti Gyűjteményének és a makói József Attila Múzeumnak a közös rendezésében valósulhatott meg, melyben a Történelmi Park is közreműködött. A rendkívül sokoldalú és színvonalas tárlatot Szászfalvi László országgyűlési képviselő nyitotta meg.

Hadik Magda szobrai tekinthetők meg a Történelmi Parkban

Rendkívül nívós kiállítás került megnyitásra március 9-én, pénteken késő délután a Történelmi Parkban. Hadik Magda szobrászművész gyűjteményes tárlata egy olyan összefogásnak, közös rendezésnek a gyümölcse, melyre eddig egyszer volt példa, Makón.

Az eseményen Füstös János polgármester köszöntötte a résztvevőket, kiemelve Csurgó hangsúlyos rendezvényeit a millenniumi évforduló alkalmából, melyhez hozzátartozik ez a kiállítás is. A tárlatot Szászfalvi László országgyűlési képviselő nyitotta meg. Hadik Magda, méltán elismert szobrászművész alkotásai április 27-ig tekinthetők meg.