Harmadik alkalommal került megrendezésre a Csurgói Disznótoros

Ez volt az eddigi legsikeresebb. Így értékelte Füstös János a harmadik alkalommal megtartott Csurgói Disznótorost. A tradicionális jelleggel elindított rendezvény célja az volt, hogy az év elejei téli hónapokban is legyen egy olyan esemény, amely több embernek kínál remek szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget. Ráadásul a testvérvárosi kapcsolatok ápolására is kiváló alkalom – hangsúlyozta ki városunk polgármestere.

Harmadik alkalommal került megrendezésre a Csurgói Disznótoros

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén év elején is disznóvágásra és az azt követő disznótorosra hívták a szervezők az érdeklődőket a Történelmi Parkba. A program ötletgazdája három évvel ezelőtt Füstös János polgármester volt.


Az eddigi disznótoros rendezvények kiváló reklámnak bizonyultak a tradicionális jelleggel indított eseménynek. Így nem csoda, ha a disznóvágást követő vacsorán is sokan jelentek meg, hiszen enni szinte mindenki szeret, pláne ha válogatott finomságok kerülnek az asztalra. Füstös János polgármester azt is elmondta, ez a rendezvény kiváló alkalom a külföldi testvérvárosi vagy partnervárosi kapcsolatok ápolására, elmélyítésére.