Három útszakasz újulhat meg

Nyolcadikként tárgyalta a képviselő-testület azt az előterjesztést, melyben egy közbeszerzési eljárás nyertesét választották ki. Az „Önkormányzati utak minőségi javítása” című projekt keretében három útszakasz kaphat új burkolatot. A Zis-tó és Csentei temető felé vezető, valamint a Szőlőhegyben a Csoti-kúti dűlőnél lévő. A tárgyalásakor többen is hozzászóltak, megfogalmazva véleményüket. A testület végül a munkálatok elvégzésére a Juhai és Társa Kft-t választotta ki.

Három útszakasz újulhat meg

Az önkormányzat május 26-án közbeszerzési eljárást indított az „Önkormányzati utak minőségi javítása” elnevezésű projekt keretében. Ennek az eredményéről döntöttek június 30-ai rendkívüli ülésük nyolcadik előterjesztésében.

 

A témához elsőként Ilia Csaba szólt hozzá. A felvetésre a polgármester válaszolt. A folytatásban Vargáné Hegedüs Magdolna kért szót.

 

A választ követően Kozmáné dr. Radák Edina a napirendi pontban szereplő közbeszerzési eljárásra érkezett pályázatok véleményezésére tért vissza, amiről valójában szólt az előterjesztés. A téma zárásaként Ilia Csaba fordult kéréssel a polgármester felé a nyertes céget illetően.

 

A testület végül egyhangú döntéssel a Juhai és Társa Kft-t nevezte meg nyertesként, így ők végezhetik el az útszakaszok felújítási munkálatait.