Idén is megtartották nőnapi ünnepségüket a mozgáskorlátozottak

Március 6-án, pénteken tartotta meg nőnapi ünnepségét a Mozgáskorlátozottak Csurgói Csoportja. A szervezetnek ez az egyik legkiemelkedőbb rendezvénye az év során. A hölgyeket elsőként Szászfalvi László országgyűlési képviselő, valamint Füstös János polgármester köszöntötte. A színpadon különböző kulturális műsorok szórakoztatták a résztvevőket.

Idén is megtartották nőnapi ünnepségüket a mozgáskorlátozottak

A Mozgáskorlátozottak Csurgói Csoportjának az éves rendezvényei közül az egyik legkiemelkedőbb a Nőnapi Ünnepség. Idén március 6-án, pénteken került megtartásra a közösségi ház nagytermében. Elsőként a szervezet vezetője, Gulyásné Kozma Julianna köszöntötte a megjelenteket. Többen is elfogadták a meghívást, így Szászfalvi László országgyűlési képviselő is, aki gondolatait egy hosszabb Máray Sándor idézettel kezdte.


Térségünk országgyűlési képviselője természetesen nem érkezett üres kézzel. Minden hölgynek hozott egy-egy szál virágot, melyet szimbolikusan Gulyásné Kozma Juliannának adott át. A beszédek sorát Füstös János polgármester folytatta.


Szászfalvi Lászlóhoz hasonlóan, Füstös János is virágokkal érkezett, melyet ugyanúgy, szimbolikusan nyújtott át a csoportvezetőn keresztül mindenkinek. Az ünnepségen részt vett dr. Hegedüs Lajos, a megyei szövetség elnöke, aki szintén szavakba öntötte köszönetét a hölgyek felé. A kulturális műsorban többen is felléptek. Elsőként az iharosberényi néptáncosok. A mozgáskorlátozottak nőnapi ünnepsége vacsorával, tombolasorsolással folytatódott. A jó hangulatot pedig élő zene biztosította.

 

 Műsor

Május 27. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

16.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

17.38: Képújság

19.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

19.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

20.38: Egészségügyi percek – Félreüt a szív

20.45: Felsőfokon a munka világába - magazin

21.09: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

CsurgóTV a Facebookon

Naptár