Idős polgárait köszöntötte a város

Október elseje az Idősek Világnapja. Ebből az alkalomból szervezett ünnepséget az önkormányzat és a Városi Szociális Intézmény. Az eseményen Füstös János köszöntötte a megjelent szépkorúakat, beszédet pedig Szászfalvi László országgyűlési képviselő mondott. Meglepetés előadásként énekkel készültek az Alsoki Idősek Klubjának a tagjai.

Idős polgárait köszöntötte a város

Füstös János polgármester köszöntötte október 8-án, kedden azokat a szépkorúakat, akik eljöttek az Idősek Világnapja alkalmából tartott városi rendezvényre. A közösségi házban megtartott eseményen térségünk országgyűlési képviselője mondta az ünnepi beszédet.

 

Meglepetés-produkció is színesítette az ünnepséget. Az Alsoki Idősek Klubjának tagjai készültek ugyanis énekkel.

 

Az önkormányzat mellett a másik rendező, a Városi Szociális Intézmény vezetője, Zabundia Szilvia is megosztotta ünnepi gondolatait a jelenlévőkkel. Ezt követően díjátadásokra került sor. Elsőként Csurgó legidősebb hölgyét, a novemberben a századik születésnapjára készülő Füstös Jánosnét köszöntötték. Ő nem tudott eljönni az eseményre. Itt volt viszont a város legidősebb férfija, a 92 esztendős Lein József. Kiemelkedő munkájáért a szociális intézmény két dolgozója is elismerést vehetett át. A kulturális blokk az ünnepség végén következett. Fellépett Nádas György humorista, a református gimnázium diákjai, elsőként pedig a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tanulói. Az ünnepség szeretetvendégséggel zárult.