Ismét Füstös János lett a polgármester

Füstös János a szavazatok több mint felét kapta meg a mostani önkormányzati választáson. Így a négy polgármesterjelölt közül ismét csak ő kapott bizalmat a választópolgároktól a következő öt esztendőre. Elmondása szerint a bizottságok szerkezetét át szeretné strukturálni, illetve folytatni szeretné a megkezdett fejlesztési programot. Reményét fejezte ki, hogy az a jelölt, aki most nem kapott megfelelő számú szavazatot akár polgármesterként, akár képviselőként, marad továbbra is a közéletben és építő véleményével segíti Csurgó előrehaladását.

Ismét Füstös János lett a polgármester

Füstös János első szavai a köszöneté voltak a vasárnapi önkormányzati választások kapcsán, hiszen ismét ő kapott felhatalmazást a város vezetésére. Négy jelölt közül végzett az élen. Az érvényes szavazatok 51,32%-át tudhatta megáénak. Így 2010 és 2014 után folyamatosan a harmadik ciklusában dolgozhat polgármesterként. Úgy véli, ezen a választáson azért volt több jelölt, mert Csurgó jó úton halad, fejlődik és egy fejlődő település irányítása több embernek is vonzóvá válhat.

 

A rövidtávú teendők mellett Füstös János a hosszútávúakra is gondol, mivel szeretne minél többet megvalósítani az erre ciklusra tervezett programokból, projektekből.