Jó átlagokat értek el az Eötvös Általános Iskola tanulói

Nem volt pótvizsgázó az Eötvös József Általános Iskolában. Vagyis mindenki minden tantárgyból átment. Ezt emelte ki legfőképpen Simon Mihály igazgató évzáró értékelésében. Ráadásul a rendkívüli helyzet ellenére meg tudták tartani a ballagást, illetve a bizonyítványokat is személyesen vehették át a diákok. Azt is elmondta, fel vannak készülve a digitális oktatásra, ha a járványidőszak visszatérne, de szeptemberben mindenképpen rendes tanévkezdésre számít.

Jó átlagokat értek el az Eötvös Általános Iskola tanulói

Kiosztásra kerültek a bizonyítványok az Eötvös József Általános Iskolában, vagyis hivatalosan is véget ért a tanév az alapfokú oktatási intézményekben is. Ráadásul a tanulók ezt személyesen vehették át, de természetesen nem az eddig megszokott körülmények között. Simon Mihály igazgató elmondta, tavaly nyáron még álmukban sem gondolták volna, hogy ilyen különleges, szokatlan tanév elé fognak néznek. A rendkívüli helyzet függvényében örömtelinek tartja, hogy meg sikerült tartani a ballagást, ráadásul a tantervben szereplő időpontban, vagyis június 13-án, szombaton.

 

A bizonyítványosztásra az azt követő héten kerülhetett sor. Természetesen ez sem a megszokott menetrend szerint zajlott.

 

A szakemberek azt jósolják, az ősz folyamán várható, hogy visszatér a koronavírus. De hogy mikor pontosan, vagy egyáltalán lesz-e és mekkora mértékű, azt nyilván most nem lehet megmondani.