Kincskereső Nap a Zis-tón a nagycsaládosoknak

Családi Kincskereső Napra került sor a Zis-tón július 7-én, szombaton. Mindez a Csurgó Járási Család-és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat, valamint a Balatonfüredi Nagycsaládosok Szivárvány Egyesületének közös programjaként. A vendégek egy sikeres pályázatot követően kerültek kapcsolatba a csurgói intézménnyel. Ez volt a harmadik rendezvényük együtt. A negyedik, utolsóra pedig szeptemberben kerül sor. Ettől függetlenül mindenki reméli, a pályázat végét követően is tartják majd a kapcsolatot, további közös programok megszervezésével.

Kincskereső Nap a Zis-tón a nagycsaládosoknak

Nagyszabású családi rendezvényre került sor július 7-én, szombaton a Zis-tón, melynek egyik résztvevő intézménye a Csurgó Járási Család-és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat volt. Az esemény a „Családi Kincskereső Nap” elnevezést kapta.

 

Az esemény másik résztvevője, vendége a Balatonfüredi Nagycsaládosok Szivárvány Egyesülete volt, akinek egy nagyszabású pályázat elnyerésével nyílt meg a lehetősége arra, hogy együttműködő partnert keressen. Így talált egymásra a két intézmény. A Balaton-parti civil szervezet szakmai vezetője nagyon elégedett a pályázatnak köszönhetően megvalósított programokkal.