Különleges meseelőadás

Különleges előadásban lehetett része a Mesevár óvoda gyerekeinek. A Napsugár Szociális Intézmény gondozottjai ugyanis egy nagyon kedves mese, Holle anyó történetét mutatták be nekik. Az érzékenyítő program már harmadik éve zajlik az intézményben. Az óvodásoknak készülő előadás komoly felkészülést igényel a fogyatékkal élő embereknek. A színdarab nagy tetszést aratott, a szeretet pedig, amit ezzel közönségüknek átadtak, még a kívülállók szemébe is könnyet csalt.

Különleges meseelőadás

A Napsugár Szociális Intézmény már évek óta különleges programmal keresi fel városunk óvodáit. Az intézmény ellátottjai idén az adventi időszakban lepték meg a gyerekeket előadásukkal: a Holle anyó című mesével. A felkészüléshez a kis színészpalántáknak, egészséges társaikhoz mérten még több energiát kell befektetniük, így nagyon sokat készülnek az előadásokra. A város lakossága már megszokhatta, hogy az intézmény ellátottjai folyamatosan szerepelnek egy-egy rendezvényen, ahol közönségük kivétel nélkül kitörő lelkesedéssel fogadja a lelkes csapatot.


A Mesevár óvoda vezetői a gyerekekkel együtt nagyon várták az előadást. Nem csak a szórakozás, szórakoztatás volt a fő cél, hanem a mese személyiségre gyakorolt hatásán keresztül, egyfajta érzékenyítés a nevelés alapvető értékei, az elfogadás és a befogadás irányába.

 

A megható produkcióval, a gondozottak mérhetetlen szeretetet hoztak el az advent időszakában a kis óvodásoknak, akik kitörő tapssal jutalmazták az előadást. A rendezvény kötetlen beszélgetéssel, megvendégeléssel zárult.

 

 

 Műsor

Május 27. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

16.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

17.38: Képújság

19.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

19.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

20.38: Egészségügyi percek – Félreüt a szív

20.45: Felsőfokon a munka világába - magazin

21.09: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

CsurgóTV a Facebookon

Naptár