Lemondott a Sportcsarnok Kft. ügyvezetője

A szerdai testületi ülésen kettő helyi kiosztású anyag került a képviselők elé. Az egyik a Csurgói Sportcsarnok Kft. ügynevetői posztjára egy pályázatnak a kiírása. Február 28-ai határidővel ugyanis beadta lemondását Felsőné Balogh Erika. Elmondása szerint belefásult a hat és fél év küzdelmeibe, nehézségeibe, melynek következtében úgy érzi, nem tudná az elvártak szerint végezni a folytatásban a munkáját. Továbbá ebben a döntésében erősítették meg az évek alatt kapott negatív kritikák, támadások. A testület február 15-ei beadási határidővel várja a pályázatokat a megüresedett irányítói munkakör betöltésére.

Lemondott a Sportcsarnok Kft. ügyvezetője

Füstös János polgármester helyi kiosztású anyagként kérte a tárgyalását a legutóbbi testületi ülésen a Csurgói Sportcsarnok Kft. megüresedett ügyvezetői álláshelyéről.


„Az elhatározásom nyilvánvalóan egy hosszabb folyamatnak volt a végeredménye. Hat és fél éve vezetem ezt az önkormányzati céget, és úgy érzem, a folyamatosan adódó nehézségek miatt, már nem tudom megfelelő módon elvégezni a munkám” – indokolta Felsőné Balogh Erika a döntését, melynek értelmében február 28-án távozik a nonprofit cég éléről.


Az ügyvezető elmondása szerint csak megerősítették elhatározásában azok a támadó, negatív kritikák, melyekkel többször szembesült az évek alatt.


A napirendi pont tárgyalásának elején Szabó Sándor fogalmazta meg javaslatait az ügyvezetői pályázat kiírásával kapcsolatosan.


Az előterjesztéshez többen is hozzászóltak, elmondva véleményüket, illetve reagálva az elhangzottakra. Végül Szabó Sándor javaslatainak a figyelembevételével került kiírásra az ügyvezetői pályázat, melynek beadási határidejét február 15-ben határozták meg.