Már csak a nyári gyakorlatok vannak vissza a Nagyváthy Középiskolában

Kedden kiosztották az utolsó érettségi bizonyítványokat a Kolping Nagyváthy Középiskolában, ami egyben az idei vizsgák zárása is volt. Vargáné Nagy Viola igazgató, a nehézségek ellenére is, elégedettségét hangsúlyozta a tanév értékelése tekintetében. Jelenleg a nyári gyakorlatok folynak, a szükséges védelmi intézkedések betartásával. Sajnálatát fejezte ki viszont amiatt, hogy a járvány miatt nem rendezték meg az országos szakmai és tanulmányi versenyeket, melyekre ismét csak több nagyváthys diák vívta ki a részvételt.

Már csak a nyári gyakorlatok vannak vissza a Nagyváthy Középiskolában

Június 16-án, kedden országosan is befejeződtek az érettségik. A Kolping Nagyváthy János Középiskolában előtte héten értek véget a szakmai vizsgák, melyet követően a szakgimnázium végzősei adtak számot tudásukról. Az utolsó bizonyítványok kiosztására az országos zárónapon került sor.

 

A nagyváthys diákok szinte minden esztendőben szépen szerepelnek a különböző országos szakmai tanulmányi versenyeken. Erre meg volt az esély idén is. Az intézmény legnagyobb bánatára azonban közbeszólt a járványhelyzet, megsemmisítve a reményt az újabb sikerekre.

 

Szakképző iskola lévén, az év még nem zárult le teljesen a Nagyváthy Középiskolában, hiszen jelenleg a nyári gyakorlatok folynak.