Megkezdte a férfi kézilabda csapat a felkészülést

Megkezdte a felkészülést a héten a férfi kézilabda csapat. Csütörtökön és pénteken főként az állapotfelmérés zajlik, a komoly munka július 22-étől indul. Az elmúlt évadban remekül szerepelt az együttes, hiszen az erős mezőnyben az ötödik helyet megszerezve kijutott a nemzetközi kupába, illetve a hazai Liga Kupában is egészen a döntőig menetelt. A nyáron nem volt nagy játékos mozgás az előtte lévő évekhez viszonyítva. A cél idén is minimum az ötödik hely megszerzése.

Megkezdte a férfi kézilabda csapat a felkészülést

A botlásokkal együtt is nagyszerű évadot mondhat magáénak férfi kézilabda csapatunk a 2018/2019-es szezonban. A csapat stabil játékot mutatva teljesített végig mind az őszi, mind a tavaszi szezon tekintetében, megszerezve az ötödik helyet. A bajnokság vége azért nem volt egyszerű, hiszen többen is kidőltek a csatasorból. Így még jobban felértékelődik a csapat teljesítménye.

 

Az új szezonra a felkészülést július 18-án, csütörtökön kezdte meg a csapat. Mérlegeltek a fiúk, ki hol tart az optimális súly tekintetében, illetve futóteszten mérték fel jelenlegi állóképességüket. Az eddigi évektől eltérően egyébként nem volt nagy a játékos mozgás a nyáron.

 

A legutóbbi szezon mindenképpen erősebb volt az előtte lévő évekhez viszonyítva. Nyilván a riválisok is igyekeznek erősíteni, így várhatóan idén is erős lesz a hazai mezőny. Emiatt természetesen az elnökség is óvatos az elvárás tekintetében.

 

A 2019/2020-as szezon szeptemberben a Szeged ellen kezdődik meg majd férfi kézilabdázóink számára.