Megtartásra került a ballagási ünnepség az Eötvös Iskolában

Múlt héten, szombaton délelőtt elköszöntek tanulmányaik helyszínétől az Eötvös Általános Iskola nyolcadikosai. Természetesen szűk körben, a biztonsági előírások betartásával. A műsorukat követően, az intézmény nevében Simon Mihály igazgató búcsúzott el tőlük. Átadásra került az Eötvös-díj, majd utoljára sétáltak végig az udvaron, a harang hangjától kísérve. Az ünnepségről készült felvételeket ezúton is köszönjük az iskolának.

Megtartásra került a ballagási ünnepség az Eötvös Iskolában

Ahogy minden esztendőben, most is a zászlóátadás ceremóniájával kezdődött a ballagási ünnepség az Eötvös József Általános Iskolában. Az intézmény úgy döntött, szűk körben mindenképpen megtartja ezt a rendkívül fontos eseményt, méltón búcsúzva végzőseitől. A folytatásban a nyolcadikosok műsora következett.

 

Az alapfokú oktatási intézmény nevében Simon Mihály köszönt el a ballagóktól, majd a hagyományoknak megfelelően, átadásra került az Eötvös-díj, melyet a felsőben végig kitűnő eredménnyel záró tanuló vehet át mindig.

 

A Szózat eléneklését követően, zárásként, utoljára körbesétálták az udvaron a nyolcadikosok az intézményt. Megkondult a harang is, jelezve számukra, életük egy fontos szakasza véget ért.