Megtartotta első táborát a Superwoman’s Egészségműhely

Július negyedik hetében tartotta meg első táborát a három közül a Superwoman’s Egészségműhely. A szervezők a 11-15 éves korosztályból várták a gyermekeket. Célja elsősorban az önismeret kialakítása volt, melynek érdekében mindennaposak voltak az ez irányú tréningek, beszélgetések. Természetesen a mozgás is komoly szerepet kapott. Rengeteget játszottak, sportoltak a résztvevők, illetve az uszodába is ellátogattak egy kis lazításra. A programok kézműves tevékenységgel egészültek ki. A Superwoman’s Egészségműhely következő táborára július utolsó, illetve augusztus első napjaiban kerül sor. Az utolsóra, az iskolára hangolóra pedig augusztus végén.

Megtartotta első táborát a Superwoman’s Egészségműhely

A Superwoman's Egészségműhely kortól függetlenül hirdeti az egészséges életmód fontosságát. Szellemi és fizikai téren egyaránt. Nyáron elsősorban a gyermekeknek kínálnak lehetőségeket, konkrétan három tábort is szervezve számukra, mindig más korosztálynak. Az első július 23-tól 27-ig zajlott. A Superwoman’s Egészségműhely szinte minden programjában kiemelten fontos szerepet kap a mozgás, a sport. Ez természetesen a 11-15 éveseknek szóló önismereti táborból sem hiányozhatott, szerves részét alkotva az egyhetes eseménynek.

 

Felmerülhet a kérdés, vajon mennyit értenek meg a gyermekek egy-egy önismereti foglalkozás során, illetve mennyire gondolkodtatja el őket a táborban tapasztaltak. Esetleg mennyire veszik hasznát majd például a tanulás folyamán, vagy akár a mindennapi életben. Balogh Veronika főszervező elmondása szerint, iskolában, családban, de szinte mindenhol megkönnyítheti a gyermekek életét, döntéshozatalát a nehéz helyzetekben.

 

Ez a tábor ugyan véget ért, de azonnal sor kerül a következőre, amely július utolsó, augusztus első napjaiban lesz megtartva, szintén a Sótonyi László Sportcsarnok első emeletén lévő teremben. Ez és az augusztus végi, iskolára hangoló tábor azért másabb lesz, mint a most befejeződött önismereti. Nagyobb szerepet kap bennük a játékosság.

 

A Superwoman’s Egészségműhely nyári táborai tehát nem csak a szabadidő hasznos eltöltését jelentik a gyermekeknek, hanem nagyon sok hasznos ismerethez is juthatnak, illetve jutottak mindazok, akik részt vesznek vagy vettek már benne.