Megtelt a református templom Pintér Béla koncertjén

Bő egyórás koncertet adott Pintér Béla énekes a Csurgói Református Templomban. Minderre május 30-án, vagyis áldozócsütörtökön, kora délután került sor. Az eseményen telt ház várta a művészt, akinek az előadását nagyon szerették és élvezték kicsik és nagyok egyaránt. Elmondása szerint a zenén keresztül üzenetet szeretne átadni mindenkinek, mégpedig azt, hogy Isten él és szereti az embereket.

Megtelt a református templom Pintér Béla koncertjén

Pünkösdhöz kapcsolódóan, különleges eseményre került sor a Csurgói Református Templomban. Az országszerte nagy elismerésnek örvendő Pintér Béla énekes jött el ugyanis egy bő egy órás koncertet adni.

 

Pintér Béla népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy rengeteg koncertet ad minden évben. Ráadásul igyekszik mindenhová eljutni, ahová hívják, és szívesen fellép nagy tömeg, illetve egy kis közösség előtt egyaránt. Nem csak a felnőttek, hanem a fiatalok is élvezik mindig a műsorát. A művész énekes éppen ezért igyekszik őket is bevonni egy-egy dalba. Így volt ez Csurgón is.

 

A végén nagyon sokan kértek az énekestől autogramot, illetve készítettek vele egy közös fotót. Bizonyítva, hogy újabb sikeres koncerten van túl. Ezúttal Csurgón.