Millenniumi kiállítás a közösségi házban

Minden évben egy kiállítás is megnyitásra kerül a Magyar Kultúra Napja alkalmából tartott városi ünnepséget követően. Általában a Somogyi Hírlap előző évben készített fotóiból. Idén azonban egy olyan tárlatot mutatott be az érdeklődőknek Vörös Mátyás, amely Csurgó millenniumi évének állít emléket. Az önkormányzati képviselő beszédében kiemelte azt az összefogást, melynek eredményeként méltó módon ünnepelhetett a város.

Millenniumi kiállítás a közösségi házban

Január 22-én, a Magyar Kultúra Napi városi ünnepséget követően ismét csak egy kiállítás megnyitóra került sor. Ez alkalommal azonban nem a „Somogyi Hírlap jelenti 2019-ből” címet viselte, melyben a megyei napilap tavalyi legsikeresebb, legérdekesebb fotói kerültek bemutatásra, ahogy ezt szinte minden évben megszokhattuk. Mivel most zárult le városunk ezeréves évfordulójának a rendezvénysorozata, így ez a tárlat az elmúlt esztendőnek szeretne méltó emléket állítani.


Csurgó millenniumi éve rendkívül gazdag volt rendezvényekben. A tárlat anyagának bemutatása során Vörös Mátyás önkormányzati képviselő ezt hangsúlyozta elsősorban. Aki pedig szeretné egy kicsit felidézni az 2019-es, vagyis millenniumi esztendő eseményeit, megteheti ezt a közösségi ház előterében található kiállítás segítségével.

 

 Műsor

Május 27. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

16.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

17.38: Képújság

19.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

19.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

20.38: Egészségügyi percek – Félreüt a szív

20.45: Felsőfokon a munka világába - magazin

21.09: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

CsurgóTV a Facebookon

Naptár