Műsorral búcsúztak az Eötvös Általános Iskola nyolcadikosai

Elballagtak az Eötvös József Általános Iskola végzősei is. A két osztály meghitt műsorral mondott köszönetet az eltöltött évekért, amelyek alatt komoly tudást szereztek tanáraiktól. Az intézmény nevében Simon Mihály igazgató osztotta meg gondolatait, útjára engedve a nyolcadikosokat.

Műsorral búcsúztak az Eötvös Általános Iskola nyolcadikosai

Elköszöntek alapfokú tanulmányaik helyszínétől az Eötvös József Általános nyolcadikosai. Utoljára végigjárták a jól ismert folyosókat, mielőtt az ünnepség helyszínére mentek volna. Az intézmény zászlajának átadása természetesen az Eötvös Iskolában is hagyomány. Simon Mihály igazgató, ezt követően mondta el búcsúgondolatait.

 

A beszédet követően átadták az intézmény legértékesebb elismerését, az Eötvös-díjat. Ebben az esztendőben a 8/B osztály tanulója, Papp Lili érdemelte ki a legnagyobb elismerést.

 

A folytatásban az intézmény igazgatója virággal köszönte meg azon szülők munkáját, akik önzetlenül segítették nagyon sokat az iskolát a hosszú évek alatt. A ballagók pedig nagyon színvonalas műsorral köszöntek el iskolájuktól.

 

A műsort követően a két osztályfőnök mondta el gondolatait, elbúcsúzva ők is az osztályuktól. Ezután nyílt lehetősége a szülőknek, rokonoknak, barátoknak a virágok átadására, majd az ünnepség zárásaként a ballagók sorokba rendeződtek, hogy a harang hangjától kísérve, még egyszer, utoljára, még az iskola polgáraként tegyenek egy sétát az intézmény körül.