Négy napig tartott evangelizációt az erdélyi lelkész

Kiemelkedő időszak volt március 20-a és 23-a közötti az evangélikus templomban. Bódis Miklós személyében ugyanis egy nagyon ismert és több országban is szeretett erdélyi református lelkipásztor tartott istentiszteletet hétfőtől csütörtökig. Az evangelizáció keretében minden este más-más témáról szólt az előadása.

Négy napig tartott evangelizációt az erdélyi lelkész

Különleges vendég érkezett az elmúlt héten az evangélikus templomba. Egy olyan erdélyi, hátszegi református lelkipásztor, akinek élete nagy része misszióban telik, ugyanis több ország több települését járja folyamatosan az előadásaival, nagyon nagy elismerést és szeretetet kapva mindenütt. Bódis Miklós így érkezett először Csurgóra, hogy négy napon keresztül minden este evangelizációt tartson.

Az istentiszteletekre minden nap az evangélikus templomban került sor, de természetesen mindenkit szeretettel vártak az előadásokra.

Az előadások témái minden este mások voltak, de mégis összefüggésben voltak egymással.

Bódis Miklós az utolsó este, csütörtökön zárásként Júdás árulásáról beszélt, aki tettéért méltó büntetést kapott, és akinek már nem volt visszaút a hitbe, mint Péternek, aki háromszor megtagadta ugyan Jézust, de a kakas szavát hallva megbánta tettét, és még buzgóbban hirdette Jézus igéjét. Aki eljött az istentiszteletekre nagyon tartalmas, elgondolkodtató előadásokat hallhatott a hátszegi lelkésztől.