Nyári úszótáborozási lehetőségek a Mozdulj Csurgó Úszó SE szervezésében

A Mozdulj Csurgó Úszó SE idén 11. éve szervezte meg nyári úszótáborait. A nagy sikerrel megrendezett napközis eseményekre a helyek szinte azonnal beteltek, így a meghirdetett mindhárom turnus, közel 20 fő körüli létszámmal indult. Az tábornak már második alkalommal adott otthont, teremtett kiváló körülményeket a Városi Uszoda. Az egyesület kínálta lehetőségek, elősegítik a nyári szünetben a gyerekek aktív, hasznos szabadidő eltöltését.

Nyári úszótáborozási lehetőségek a Mozdulj Csurgó Úszó SE szervezésében

A nyári szünetben a Mozdulj Csurgó Úszó SE által szervezett úszótáborok, az idén 11. éve kerültek megrendezésre. Mind a szülők, mind a gyerekek számára vonzó lehetőség, hiszen azon kívül, hogy aktívan töltik el a gyerekek a nyári szünidőt, nagy előnye az úszás tudás megszerzése, fejlesztése a táborok folyamán.

 


A szervezők idén is három turnust hirdettek meg, amelyekre a helyek szinte azonnal beteltek.
A táborban az úszó egyesület igazolt versenyzői is részt vettek, hiszen az egészéves kitartó munkának még nincs vége. Ők nyáron sem pihennek, edzőtábor jelleggel itt készülnek a következő országos megmérettetésre.

 


A résztvevő gyerekeknek a napi két edzés mellett természetesen jutott idő a játékra is. A táborok kínálta lehetőséggel az egyesület ismét hozzájárult a gyerekek aktív szabadidő eltöltéséhez a nyári szünetben, ezzel párhuzamosan pedig nem titkolt szándéka az úszó sportág népszerűsítése.