Öt online csoportot működtet a közösségi ház

Sikeresen működnek a közösségi ház online programjai. A járvány okozta veszélyhelyzettel a kulturális élet az internetre költözött. Márton-Szűcs Brigitta intézményvezető kiemelte, jelenleg öt csoportot is működtetnek, melyek rendkívül sikeresek, több százra tehető tagjaiknak a létszáma. Kiírásra került kettő versmondó és egy fotópályázat is, díjazva minden nevezőt.

Öt online csoportot működtet a közösségi ház

A járványügyi veszélyhelyzet miatt a közintézmények egyelőre még mindig zárva tartanak. A korlátozások miatt számos, előre tervezett program nem tudott megvalósulni. A nehéz időszakban a Csokonai Közösségi Házban nem állt meg az élet, annak ellenére sem, hogy a dolgozókat mindez új, eddig szokatlan feladat elé állította.

 

Az öt, rendkívül sikeresen működő online csoport mellett Márton-Szűcs Brigitta intézményvezető külön kiemelte azt a három pályázatukat, amelyek az elmúlt két hónapban zajlottak és zárultak le. Elmondta, mindenkit jutalmazni szeretnének, aki részt vett benne és a kiírásnak megfelelően beküldött egy-egy verset vagy énekszámot, illetve fotót.