Ötven éves az Alsoki Nyugdíjas Klub

Jubileumi születésnapját ünnepelte az Alsoki Idősek Klubja. Pontosan ötven évvel ezelőtt nyitotta meg ugyanis kapuit a szépkorúak mindennapjainak segítése érdekében. A rendezvényen Füstös János polgármester köszöntötte az ünnepelteket, Szászfalvi Lászlóné református lelkész pedig áldást mondott.

Ötven éves az Alsoki Nyugdíjas Klub

„50 éve az idősekért”. Ez volt olvasható azon a születésnapi tortán, amely az Alsoki Idősek Klubja fennállásának jubileumi évfordulóját ünneplő rendezvényre készült. Fél évszázada segíti ugyanis a klub a szépkorúak mindennapjait. Az októberben megtartott eseményen elsőként Füstös János polgármester köszöntötte a résztvevőket beleszőve mondanivalójába gyermekkori élményeit is.

 

Az Alsoki Idősek Klubja a Városi Szociális Intézmény kereteiben működik. Az intézmény munkatársai nagyon sokat dolgoznak az idősek segítése érdekében, természetesen beleértve az alsoki szépkorúakat is. Tevékenységük elismeréseként ők az ünnepségen oklevelet vehettek át.

 

A születésnapi rendezvény folytatásában Szászfalvi László országgyűlési képviselő mondott ünnepi beszédet, illetve Szászfalvi Lászlóné református lelkész pedig áldást. Ezt követően nem csak a város, hanem a klubtagok is köszönetüket fejezték ki a dolgozók felé. Zárásként a Berzencei Borostyán Nyugdíjas Klub, illetve az Alsoki Idősek Klubjának tagjai adtak műsort.