Rendkívül színvonalas volt a Csokonai Irodalmi Kör ünnepi felolvasóestje

Ünnepi felolvasóestet tartott a Csokonai Irodalmi Kör. Mindezt a Magyar Költészet Napja, valamint Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából. A rendkívül színvonalas kulturális rendezvényen jeles költőnk életét mutatták be az irodalmi kör tagjai, természetesen Arany János-versek kíséretében. Vendégeket is hívtak műsorukhoz: Varga János hegedűn játszott, a Harmónia Énekegyüttes pedig dalaival tette teljesebbé az ünnepi felolvasóestet.

Rendkívül színvonalas volt a Csokonai Irodalmi Kör ünnepi felolvasóestje

Vargáné Hegedűs Magdolna köszöntötte a megjelenteket a Csokonai Irodalmi Kör ünnepi felolvasóestjén, melyet a Magyar Költészet Napja, valamint kiemelkedő költőnk, Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából rendeztek.

A rendezvényre vendégek is meghívásra kerültek. Varga János hegedűszójával, illetve a Harmónia Énekegyüttes dalaival együtt rendkívül színvonalas volt a rendezvény.

Még egy különleges vendég vett részt a felolvasóesten. Fenyvesi Krisztina, a Kolping Nagyváthy János Katolikus Középiskola tanulója, aki a Kárpát-medencei Nagykőrösi Arany János Balladamondó Versenyen különdíjat kapott. Hogy miért, előadásából rögtön kiderült.

Az irodalmi kör tagjai végigkísérték Arany János életét, bemutatva közben kimagasló költészetét. Mindezt a verseivel fűszerezve.

Az ünnepi felolvasóest majd kettő órán át tartott. Az érdeklődők végig rendkívül színvonalas műsornak lehettek tanúi. Az irodalmi kör pedig igazán méltón emlékezett meg Arany Jánosról, és a Magyar Költészet Napjáról.