Rendkívüli ülést tartott a képviselő-testület

Rendkívüli ülést tartott városunk képviselő-testülete. Kettő előterjesztés várt döntéshozatalra. Az elsőben megválasztották a Városgazdálkodási Kft. Felügyelőbizottságának a tagjait, majd a Sótonyi László Sportcsarnok felújításának és bővítésének negyedik ütemének az elindításáról határoztak.

Rendkívüli ülést tartott a képviselő-testület

A januári, soros ülést megelőzően, rendkívüli döntéshozatalra jöttek össze városunk képviselői. Füstös János polgármester kettő témában látta úgy, hogy mielőbbi határozatot kell hozni, hiszen mindkettőnél fontos szerepet játszik a határidő. Éppen ezért kedden délutánra került sor a rendkívüli ülésre. Elsőként a Városgazdálkodási Kft. Felügyelő Bizottságának a tagjait választották meg. A döntés értelmében tagja lett végül Simon Mihály önkormányzati képviselő, Keszericze Jenő, a SEFAG Zrt. Csurgói Üzemének igazgatója, illetve régi-új elnökként Rádics László, a Dél-Zalai Víz- és Csatornamű Zrt. Csurgói Üzemegységének a vezetője.


A második előterjesztés a „Sótonyi László Sportcsarnok felújítása és bővítése IV. ütem” című projekt megvalósításának az indításáról szólt, amely már az uszoda mellett épülendő további létesítményeket foglalja magába. A döntés értelmében az Arker Stúdió Kft. került megbízásra az élményfürdő és hotel építési engedélyezési tervdokumentációjának elkészítésére 5 millió Ft + ÁFA összegben, amely elszámolható a projektre elnyert 1 milliárd Ft-os részösszeg terhére.