Sajtófotó-kiállítás nyílt a közösségi házban

A Magyar Kultúra Napja ünnepségének részeként egy sajtófotó-kiállítás nyílt a közösségi ház előterében. Címe: „A Somogyi Hírlap jelenti 2017-ről”. A sajtó és az általa közvetített hírek, információk megnövekedett mennyiségét, ezáltal a médiumok szerepét, a valós hír fontosságát Lengyel János, a megyei hírlap főszerkesztője emelte ki a megnyitón.

Sajtófotó-kiállítás nyílt a közösségi házban

A Magyar Kultúra Napja alkalmából tartott városi ünnepség záróeseményeként ez alkalommal is sajtófotó-kiállítás megnyitójára került sor a közösségi ház előterében. A „Somogyi Hírlap jelenti 2017-ről” elnevezésű tárlatot a megyei lap főszerkesztője nyitotta meg. Gondolatai nem kifejezetten a képekről, hanem inkább a sajtó felelősségéről, az olvasók pontos tájékoztatásáról szóltak. Egyúttal örömét is kifejezte, hogy ebben az évben elhozhatták fotóikat Csurgóra.

Lengyel János kiemelte továbbá az információk rohamosan növekedő mennyiségét és szerepét egyaránt, ami gyakorlatilag befolyással van egész életünkre. Ezért van egyre nagyobb felelőssége a médiumoknak is.


A kiállított, rendkívül érdekes és beszédes, önmagukban is sokat mondó képek még februárban is megnézhetők a közösségi házban.