Sokan palacsintáztak együtt a Történelmi Parkban

„Palacsintázzunk együtt!” Erre szólították fel a lakosságot a szervezők, akik első alkalommal hívták az érdeklődőket egy ilyen jellegű gasztronómiai délutánra július 21-én, szombaton a délutáni órákban. Aki eljött a rendezvényre, nem bánta meg, hiszen finomabbnál finomabb palacsintát kóstolhatott. A hagyományos töltésűek mellett, mint például a kakaós, túrós vagy éppen a lekváros, különlegeseket is készítettek a meleget hősiesen álló szakácsok. A rendezvénynek a Történelmi Park adott otthont. Belépőt nem kellett fizetni, ráadásul a palacsintáért sem kértek pénzt a szervezők.

Sokan palacsintáztak együtt a Történelmi Parkban

Új gasztronómiai rendezvénnyel gazdagodott Csurgó. Palacsintázós délutánra hívták ugyanis a szervezők az érdeklődőket július 21-én, szombaton délután. Az esemény nem véletlenül kapta a „Palacsintázzunk együtt!” elnevezést, hiszen a közösségben való hangulatos szabadidő-eltöltés volt a szervezők célja elsősorban.

 

A meleget hősiesen álló szakácsok nagyon sokféle palacsintával készültek. A mindennapokban megszokott töltelékkel készültek mellett rengeteg különlegeset is meg lehetett kóstolni.

 

Az első alkalommal megrendezett esemény sok látogatót vonzott, hiszen többnyire mindenki szereti a palacsintát. De aki véletlenül nem, ő is biztosan talált kedvére valót, illetve ízvilágának megfelelőt. A vendégek között voltak fiatalok és idősek egyaránt. Az elkészített palacsintákat még a rutinos, jól főző háziasszonyok is elégedetten kóstolták.

 

A palacsintázós délutánra nem kértek belépőt a szervezők. Sőt! A palacsintáért sem kellett fizetni. A főszervező elmondása szerint, sokan támogatták az ötlet megvalósítását, így tudták teljesen térítésmentessé tenni az eseményt.

 

A rendezvény helyszínéül a Történelmi Parkot választották a szervezők, melynek a termét ingyen biztosította számukra a Sportcsarnok Kft.

 

A nap végére kiderült, szervezők és látogatók egyaránt elégedettek voltak a rendezvénnyel, hiszen nagyon sok érdeklődőt vonzott az első alkalommal megszervezett esemény. Aki pedig eljött erre az alkalomra, valószínűleg jövőre is eljön majd együtt tölteni egy hangulatos délutánt az ismerőseivel, családtagjaival, együtt palacsintázni másokkal.