Somogyi Zsuzsa kiállítása látható áprilisban a Történelmi Parkban

Április hónapban Somogyi Zsuzsa kiállítását láthatják az érdeklődők a Történelmi Parkban a „12 hónap, 12 alkotó” elnevezésű éves rendezvénysorozat keretén belül. A tárlat megnyitására múlt héten, pénteken került sor. A művészt és munkásságát Violáné Bakonyi Ibolya főszervező méltatta.

Somogyi Zsuzsa kiállítása látható áprilisban a Történelmi Parkban

A „12 hónap 12 alkotó” elnevezésű rendezvénysorozat keretében ezúttal egy kiváló keramikus, Somogyi Zsuzsa volt a főszereplő. Április hónapban ugyanis az ő alkotásai láthatók a Történelmi Parkban. Megnyitó ünnepségének az elején Varga János hegedűjátékát hallhatták az érdeklődők.

 

A kiállítást, csakúgy, mint márciusban, ez alkalommal is a rendezvénysorozat főszervezője nyitotta meg. A megnyitóban elhangzott a művész élete is. Az, hogy hogyan vált végül keramikussá. Violáné Bakonyi Ibolya befejezésként hosszabban szólt Somogyi Zsuzsa munkásságáról, amely városunkban többször is bemutatásra került.

 

A megnyitó zárásaként a művész mondott köszönetet a szervezőknek, majd azoknak az embereknek, akik fontos szerepet töltöttek be az életében.