Színes programok várták a gyerekeket az alsoki hittantáborban

Július közepén tartotta hagyományos hittantáborát az Alsoki Református Gyülekezet, melynek ismét a gyülekezeti ház adott otthont. A szülők és a gyülekezeti tagok ez alkalommal is anyagiakkal, illetve munkájukkal járulnak hozzá a vakációs bibliahét sikeréhez. Elég sok fiatal vett részt ez alkalommal is a rendkívül színes programokat kínáló eseményen. A tábor idei vezérigéje az volt: „Légy erős és bátor”!

Színes programok várták a gyerekeket az alsoki hittantáborban

Az Alsoki Református Gyülekezet hosszú ideje szervez a gyermekeknek hittantábort, bibliatábort minden év júliusában. Idén is különleges, rendkívül színes programok várták a táborban a gyermekeket.

 

A szabadidős tevékenységek mellett természetesen a tábor életének a része a mindennapos bibliaóra is, ahol megismerkedhetnek a résztvevők a különböző történetekkel. Az egyházak egyik nagyon fontos feladata a fiatalokhoz való eljutás, melyet ezek az alkalmak nagyban segítik. Szászfalvi Lászlóné elmondása szerint nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az év közbeni és a hittantáborban tartott bibliaórákon a gyermekek minél jobban megértsék ezeket a történeteket.

 

Az egyhetes tábor vasárnap délelőtt zárult, amikor a gyermekek is részt vettek a szokásos istentiszteleten, melyre ezúttal különleges helyszínen került sor.