Színpompás „ruhába” öltöztek a sugárúti fák

Alaposan megváltozott a Sugárút gimnázium felőli része. Színes horgolásokba öltöztették a fákat a közösségi ház dolgozói. A munkában sokan vettek részt, vidámmá varázsolva vele a központot. Ezen kívül kihelyezésre került a gyermekeknek egy Tündérlak, valamint egy kupakgyűjtő szív, amely jótékony célt szolgál. Márton-Szűcs Brigitta, a közösségi ház vezetője elmondta, már további ötleteik is vannak, mivel tudnák továbbszínesíteni a központot.

Színpompás „ruhába” öltöztek a sugárúti fák

Az elmúlt héttől rendkívüli látványosságok tapasztalhatók a központban. Ezek között is talán a legvidámabb és legérdekesebb, hogy színes horgolások borítják a Sugárút nyugati oldalát. Megvalósítója a közösségi ház volt.

 

A hívó szóra sokan jöttek segíteni, hiszen a fák felöltöztetéséhez azért nagyon sok horgolásra volt szükség. Éppen ezért a közösségi ház rendkívül hálás mindenkinek, aki részt vett benne. Márton-Szűcs Brigitta kihangsúlyozta, teljesen környezetbarát módon kerültek fel a horgolások a fákra. Szigorúan egymáshoz, illetve egy-két vékony ághoz kötözve ezeket, és semmiféleképpen sem például felszegezve, vagy bármilyen módon megsértve a kérgeiket.

 

A fák beöltöztetésén kívül még kettő érdekesség található a központban. Az egyik a közösségi ház bejáratához közel látható, amely a gyermekeknek okozhat örömet. Ez pedig nem más, mint egy Tündérlak. A másik pedig egy kupakgyűjtő szív, mellyel egy halmozottan sérült, szuloki kislánynak szeretnének segíteni.

 

A közösségi ház vezetője végezetül elmondta, már meg vannak a további ötleteik, hogy mikkel színesíthetnék a központot. Bízik benne, hogy talán egy hónapon belül újabb érdekességgel csalhatnak majd ismét csak mosolyt az emberek arcára.