Tanévzáró a Csokonaiban

A Csokonai Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium június 15-én, szombaton rendezte meg a tanévzárót. A hagyományok szerint a református templomban ünnepi istentisztelettel kezdődött az esemény. Igét Oláh Ilona református lelkész, vallástanár hirdetett. A folytatásban elismeréseket és díjakat adtak át, majd Füstösné Ábrahám Judit igazgató egész éves értékelésével zárta be a 2018/2019-es tanévet.

Tanévzáró a Csokonaiban

A Csurgói református templomba a nagy hírű Alma Mater zászlóvivői kíséretében vonult be az iskola vezetése. Az ünnepi szertartás után az egész évben kitartó munkát végző tanulók könyvjutalomban részesültek. A kiemelkedő országos helyezést elértek pedig bejegyezhették nevüket az intézmény Aranykönyvébe. Matolcsy ösztöndíjban 10 pályázó részesült. A Baksa Lajos öregdiák által létrehozott „Jó tanuló, jó sportoló” díjat Bazsó Péter kapta. A Soltra Alajos Érem az év tanulójának járt. Ezt idén Németh László érdemelte ki.


A tehetséggondozásban végzett kitartó és áldozatos munkát végzett pedagógusok közül 25 éves jubileumi jutalmat kapott Melicz Marianna, Pap Ernőné, és Peperő Miklós. Majd Oláh Ilona vallástanárt köszöntötték nyugdíjba vonulása alkalmából.
Az intézmény igazgatója tanévzáró beszédében kiemelte az intézmény legfontosabb eredményeit, eseményeit és a diákok nagy örömére bezárta a tanévet. A bejelentést vastaps fogadta.