Tartalmas, eredményes évet zárt a Kolping Nagyváthy Középiskola

Tartalmas és eredményes évet zárt az intézmény. Így összegezte röviden Vargáné Nagy Viola, a Kolping Nagyváthy János Katolikus Középiskola igazgatónője az elmúlt tanévet. Kiemelte az év közbeni tanulmányi sikereket, illetve azt a tényt, hogy több mint 130-an fejezeték be középiskolai tanulmányaikat, sikeres szakmunkás, illetve érettségi vizsgát téve. Közülük is az egyik legeredményesebb egy csurgói diák, Olvasó György lett. Az év azonban még nem ért véget, hiszen jelenleg a nyári gyakorlatok folynak.

Tartalmas, eredményes évet zárt a Kolping Nagyváthy Középiskola

Véget értek a különböző vizsgák a Kolping Nagyváthy János Katolikus Középiskolában is. Az intézmény igazgatónőjének elmondása szerint, tartalmas, ugyanakkor nagyon eredményes tanévet tudhatnak maguk mögött annak ellenére, hogy több változással is szembe kellett nézniük.

 

Ebben az évben is sokan fejezték be középiskolás tanulmányaikat, több mint 130-an. Számukra nem régen ért véget a tanév, hiszen a különböző vizsgák most zárultak le. Az érettségizők közül egy csurgói diák, Olvasó György lett az egyik legjobban teljesítő. Ő a jogi egyetemre jelentkezett Pécsre. Éppen ezért történelemből emeltszintű vizsgát kellett tennie.

 

Az egyházi középiskolában a különböző vizsgák befejezését követően is zajlik az élet, hiszen jelenleg a tanév végi szakmai gyakorlatok zajlanak.

 

Egyházi iskola lévén, minden évben be kell szerezni az engedélyt a következő tanév indulására vonatkozóan. Ezzel kapcsolatosan Vargáné Nagy Viola elmondta, már rendelkeznek ezzel, így nyugodtan mennek el a nyári szabadságra.