Több mint ötvenen ültek asztalhoz ultizni

Az eddigi, immár két évtizedes hagyománynak megfelelően, ebben az esztendőben is megrendezte januári ultiversenyét a Hegyigazdák Egyesülete. Helyszíne ezúttal a közösségi ház nagyterme volt. A megmérettetésre 52-en neveztek, köztük 12 csurgói kártyás. A versenyt végül egy vidéki játékos, Garjanecz György nyerte meg. A legjobb csurgói, Komli Tibor a negyedik helyet szerezte meg.

Több mint ötvenen ültek asztalhoz ultizni

Sokan gyülekeztek a közösségi ház nagytermében január 18-án, szombaton délelőtt a Hegyigazdák Egyesületének hagyományos, januári ultiversenyére nevezve. Kígyózott a sor a sorszámhúzásnál, mellyel eldöntötték, ki melyik asztalhoz kerül majd és ezzel együtt kivel kell megmérettetni kártyatudását. Az év végi János-napi borszentelést követően, minden januárban ez a program nyitja a civil szervezet számára az aktuális esztendőt.


Az 52 nevező közül tizenkettő volt csurgói, akik igyekeztek lehetőleg az első helyezettnek járó díjat elvinni. Betli, durchmars, negyven vagy húsz száz, ulti, kontra, rekontra. Sorra mentek a különböző bemondások. Ebben a kártyajátékban nagyon fontos szerepe van a tudásnak. Akinek végül ezen a napon minden összejött, Garjanecz György volt. Ő vihette haza az első helyezettnek járó serleget. Második helyen nagy István, a harmadikon pedig Pfeifer József végzett. A legjobb csurgónak járó elismerést Komli Tibor érdemelte ki, aki végül a negyedik legjobb ultisnak bizonyult ezen a versenyen.

 

 Műsor

Május 27. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

16.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

17.38: Képújság

19.00: Csurgói Hírmagazin (május 24.) ismétlés

19.47: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom                                   ismétlés

20.38: Egészségügyi percek – Félreüt a szív

20.45: Felsőfokon a munka világába - magazin

21.09: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

CsurgóTV a Facebookon

Naptár