Új, modern fiókban várja ügyfeleit az OTP

Egy teljesen új, modern fiókban várja már az ügyfeleit a csurgói OTP. A postával szemben saját helyiséget alakított ki, amely a minden téren megfelel a 21. század követelményeinek. A minél megfelelőbb és optimálisabb kialakítás miatt komoly építkezésre volt szükség, amely nem régiben fejeződött be. Ezt követően rendkívül gyorsan sikerült az átköltöztetés. A hivatalos megnyitóján részt vett a bank dél-dunántúli regionális ügyvezető igazgatóhelyettese, illetve Füstös János polgármester.

Új, modern fiókban várja ügyfeleit az OTP

Végleges helyére költözött az OTP Csurgói Fiókja. A Korona Szálló épületéből való eljövetele után ideiglenesen a közösségi ház adott otthont a patinás banknak, de itt is már csak a külső feliratok árulkodnak erről. Az OTP ugyanis megvásárolt a postával szemben egy ingatlant, amelyen nagyon komoly átépítési munkálatok folytak az elmúlt időszakban. Mindezek nem régiben befejeződtek, melyet követően rapid gyorsasággal kezdődhetett meg a megfelelő műszaki, informatikai rendszer kialakítása.

 

A zökkenőmentes ügyfélszolgálatot figyelembe véve ismét csak egyetlen hétvégét vett igénybe az új, végleges helyre való költözés. Az OTP teljesen új, korszerű, modern rendszerrel ellátott csurgói fiókja ünnepélyes keretek között lett felavatva június 24-én, szerdán. Itt először Flórián Balázs fiókvezető köszöntötte a vendégeket, majd Pál István, az OTP Business Dél-dunántúli Régió ügyvezető igazgatóhelyettese a bank sikereit, töretlen fejlődését hangsúlyozta beszédében.

 

A megnyitón részt vett Füstös János polgármester is, aki elsőként gratulált a beruházáshoz, majd örömét fejezte ki, hogy Csurgó ezáltal is gazdagabb lett, illetve továbberősödhetett városi rangjában az OTP színvonalas fejlesztésének köszönhetően.

 

Az OTP Bank Csurgói Fiókja az eddig megszokott nyitva tartási időben immár tehát új helyszínen, a postával szemben, a Petőfi tér 20/A alatt, megújult környezetben várja az ügyfeleket.

 

 

 Műsor

Május 23. szombat

12.00: Épí-Tech – házépítők magazinja 2020. május

12.26: Csurgói Hírmagazin (május 17.) ismétlés

13.10: Egészségügyi percek – Érszűkület szűrés

13.18: Épí-Tech – házépítők magazinja 2020. május

13.44: Csurgói Hírmagazin (április 5.) ismétlés

14.28: Ökumenikus imahét 5. nap: Alsoki Református Templom                         ismétlés

15.26: Egészségügyi percek – Eszközös gasztrovizsgálatok

15.33: Csurgói Hírmagazin (május 17.) ismétlés

16.17: Képújság


Május 24. vasárnap

8.00: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom

8.52: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin

13.48: Így történt – archívműsor ismétlés

14.30: Egészségügyi percek – Érszűkület szűrés

14:36: Csurgói KK – Tatabánya NB I-es férfi kézilabda mérkőzés                       ismétlés

16.05: Így nem játszunk mi – Körúti Színház 2. rész

17.13: Ökumenikus imahét 1. nap: Jézus Szíve Templom ismétlés

18.05: Egészségügyi percek – Eszközös gasztrovizsgálatok

18.12: Csurgói Hírmagazin ismétlés

19.00: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

CsurgóTV a Facebookon

Naptár