Újabb állami elismerést kapott Csurgó

„Idősbarát Önkormányzat” elismerést kapott Csurgó. Az emberi erőforrások minisztere és a belügyminiszter által kiírt közös pályázatra több mint 90 település jelentkezett. Közülük 12-en kapták meg a kitüntető címet, melyekből kettő jutott Somogy megyébe, egyik Csurgóra. Füstös János polgármester rendkívül büszke az újabb díjra. Kihangsúlyozta azt is, mindez elsősorban a Városi Szociális Intézmény dolgozóinak a munkáját dicséri, akik számos programot szerveznek az év folyamán.

Újabb állami elismerést kapott Csurgó

Újabb állami elismerést kapott városunk. Ezúttal az „Idősbarát Önkormányzat” kitüntető címet kapta meg. A közel 100 pályázó közül került kiválasztásra az a 12, aki kiérdemelte a díjat. Ez Somogy megyében kettő települést érintett: Lengyeltóti mellett Csurgó. A pályázat elkészítése nem volt egyszerű feladat, hiszen nem a többnyire megszokott kiírásnak kellett megfelelnie az önkormányzatoknak.

Füstös János polgármester kihangsúlyozta, ez a díj nem csak az elmúlt időszak idősek iránti megbecsülését jelenti, hanem egyben egy kötelezvény a jövőre vonatkozóan is.